Blog

Miért fordulj rendezvényszervezőhöz?

Miért fordulj rendezvényszervezőhöz?

Akár céges, akár privát rendezvényről van szó, érdemes felkeresni egy rendezvényszervezőt. Ő az, aki felelős a rendezvény lebonyolításáért, koordinálja a szolgáltatókat, időt és energiát takarít meg a megbízójának.

A rendezvényszervező az esemény, a létszám és az előzetes költségterv alapján segít kiválasztani a megfelelő helyszínt, időpontot és a különböző szolgáltatókat. Összeállítja a programokat és pontos forgatókönyvet készít az esemény napjára a szolgáltatók betelepülésétől kezdve a bontásig.

A rendezvény napján végig jelen van, koordinálja a résztvevőket, megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat, így a megbízójának nincs más dolga, mint élvezni az együttlétet a vendégeivel.

A rendezvény lezárása után felügyeli a helyszín bontását, takarítását, elvégzi az utókalkulációkat, dokumentációt.

Ha ezek után kedvet kaptál, hogy egy céges vagy családi rendezvényhez a Wladek Creative csapatához fordulsz, ne késlekedj, az ajánlatkérés nem jelent semmilyen kötelezettséget! Hívd a 0670/454-1600 telefonszámot és máris megbeszélhetjük a részleteket!

 

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!