Blog

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

Hétvégén országszerte színes programokkal várnak minket a rendezvényhelyszínek Gyermeknap alkalmából.

A Millenárison mindenki kedvencei, a Kaláka, Halász Judit és Gryllusz Vilmos lépnek fel. A színvonalas koncertek mellett a rendezvényen különös hangsúlyt kap az egészségmegőrzés fontossága. 

A Városligetben belépődíj fizetése nélkül számos szórakoztató, kulturális programon tudnak részt venni a családok.

Minden kisfiú álma, hogy mozdonyt vezethessen, most kipróbálhatják, milyen volt egy mozdonyvezető élete a Vasúttörténeti Parkban. Aki igazán ügyes, hajthat hajtányt és erről még egy oklevelet is kap! 

Ha nem elég a Vasúttörténeti Park, a Gyermekvasút is kalandos programokkal, ugrálóvárral, kézművesházzal várja a gyerekeket.

A Margitszigeten a “Hív a Duna” programsorozat keretében gyermeknapi programokkal készülnek a Holdudvarban. Duna kvíz, viza kirakó, kézműves foglalkozások hivatottak szórakoztatni az idelátogatókat.

Ti melyik programot választjátok? 🙂

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!