Megkérték a kezem, mit csináljak?

Kedves Menyasszony, először is gratulálni szeretnénk Neked, életed egyik legkülönlegesebb és legboldogabb szakasza kezdődött meg!

ring-it-up-1063973-mMielőtt még elmerülnél az esküvők tüllel és tejszínhabbal borított káoszába, hagyj magadnak egy kis időt, pár hetet, amíg élvezheted a lánykérés okozta felhőtlen boldogságot! Ha felkészültél az előtted álló izgalmas és eseménydús hónapokra a következő teendők várnak Rád:

 

 

 

 

1)Állítsd össze a vendéglistát a vőlegényeddel, felmérve azt is, hány vendég hivatalos csak a szertartásra és hányan jönnek a vacsorára is. Ez csak egy előzetes összesítés, az esküvő napjáig ez a szám még sokszor fog módosulni, egy-egy rég látott kedves ismerős, egy új barát, vagy a meghívottak egyéb elfoglaltságai miatt.

2)Kérd fel a tanúdat, a koszorúslányokat, akik a későbbiek során nagy segítségetekre lehetnek az esküvőszervezés folyamán.

3)Készítsd el a költségvetési tervet a vőlegényeddel együtt és határozzátok meg, milyen stílusú esküvőt szeretnétek, például modern, hagyományos, királylányos, vintage.

4)Fordulj profi esküvőszervezőhöz, azaz a Wladek Creative csapatához, aki az elképzeléseiteknek és lehetőségeiteknek megfelelően valósítja meg az esküvőtöket. Ajánlatot készít a lehetséges helyszínekről, szolgáltatókról, a Te feladatod csupán a Nektek tetszők kiválasztása lesz. A Nagy Napon a dekoratőr településétől kezdve a rendezvény bontásáig jelen van, koordinálja a szolgáltatókat, az általa már korábban összeállított forgatókönyv alapján vezényli le az esküvőt. Neked csak élvezned kell az egybekelésetek napját, a szervezés terhét leveszi a válladról.

Ha már elkezdted szervezni az esküvőd és úgy érzed, szükséged lenne segítségre, keress meg minket!  Írj nekünk levelet az info@eventwladek.hu e-mail címre, egy személyes találkozás, egy ajánlatkérés nem jelent semmilyen kötelezettséget, de egy fantasztikus esküvő első lépése lehet!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!