Blog

Szervezzünk legénybúcsút

Szervezzünk legénybúcsút

A mai alkalommal a vőlegény tanújához, és azokhoz, a személyekhez szeretnék szólni, akik az esküvő előtti utolsó nagy buliért felelős. Legénybúcsút szervezni nem tűnik bonyolult feladatnak, de érdemes ezt is átgondoltan megtervezni!

Első lépésként egyeztessétek a vőlegénnyel, hogy kiket szeretne a legénybúcsúján látni. Ne felejtsétek el időben értesíteni a meghívottakat a részletekről, hogy fel tudjanak készülni. Rokonokat, barátokat, közvetlen kollégákat szokás meghívni, olyanokat, akikkel szívesen bulizik együtt a vőlegény. A leendő apóst, üzletfeleket inkább hanyagoljátok, nem biztos, hogy a legénybúcsút követő másnap reggel annyira felhőtlen lenne.

Korábban a legénybúcsúk egy estés programnak számítottak, ma már van aki, egy egész hétvégét rászán a szórakozásra. Együtt elutazni a haverokkal egy hétvégére a Balatonra vagy vidékre, egy kulcsos házba már önmagában garancia a jó hangulatra!

A helyszínkeresés ugyanolyan fontos, mint egy esküvő esetében. Mik a terveitek az éjszakára? A vőlegény szeretne bulizni, vagy inkább a házi bulikat értékeli jobban? Aktívan szeretnétek kikapcsolódni vagy egy helyben ülni, beszélgetni, netán iszogatni és táncolni? Érdeklődd meg a menyasszony lánybúcsúját szervezőknél, hogy merre mennek pontosan, nehogy egy helyre menjetek ünnepelni, bár hallottam már olyanról, hogy a két társaság a legnagyobb egyetértésben együtt bulizott, de ennek ellenkezője is előfordulhat egy véletlen találkozásnál.

Azt mindenképpen tegyétek meg, hogy kineveztek egy embert, aki irányítja a társaságot. Ő lesz az, aki szószólója lesz a társaságnak és levezényli a játékokat.

Ha kétnapos legénybúcsút terveztek, ketté is bonthatjátok a programot, egyik este lazábbra véve a figurát, rendezhettek bográcsolást, grillezést, hajnalig tartó pókerpartit szivarral. Másik este pedig bevethetitek magatokat az éjszakai életbe, külön termet bérelve egy szórakozóhelyen, esetleg vicces feladatokat is kioszthattok a vőlegénynek.

Egyenpólóval is készülhettek a csapatnak, természetesen a vőlegénynek más színben vagy felirattal. Ez akkor igazán jó ötlet, ha szórakozóhelyre mentek, így könnyebb felismerni, ki tartozik hozzátok és ki nem! J

Aktívan is tölthetitek a legénybúcsút, vízre szállhattok hajóval, vitorlással, levezethetitek a feszültséget kalandparkban vagy paintball pályán.  A lényeg, hogy olyan programokat állítsatok össze, amit  a vőlegény igazán élvez és örök emlék marad neki!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!