Blog

Mit tegyél illetve NE tegyél, ha megkérik a barátnőd kezét?

Mit tegyél illetve NE tegyél, ha megkérik a barátnőd kezét?

Képzeld el, hogy a barátnőd egy szép napon (vagy estén) felhív és sejtelmes hangon közli Veled, hogy találkoznotok kell, mit tehetsz?

a)Felkészülsz egy adag papírzsebkendővel és egy bödön fagyival,

b)Veszel egy üveg (alkoholmentes) pezsgőt és egy babacipőt,

c)Felvásárlod az összes esküvői magazint és szólsz az illetékeseknek, hogy aznap későn érsz haza.

Amennyiben a c) válasz bizonyul odaillőnek, megkérték a barátnőd kezét! Ez minden nő életében hatalmas pillanat és fantasztikus dolog, hogy ezt rögtön meg is osztja Veled. De mit illik ilyenkor mondani?

Elsőként gratulálj neki, majd csodáld meg a gyűrűjét. Az esetek nagy többségében a vőlegény egy ékköves gyűrűvel kéri meg arája kezét, amit a lánykéréstől kezdve az esküvő napjáig a menyasszony a bal kezének gyűrűsujján hord.

Kérdezd ki a lánykérés pillanatait, ezek mindig nagyon romantikus történetek! Illetve érdeklődj az elképzeléseikről a dátumot illetően és hogy tudják-e már a szülők és a barátok is a nagy hírt.

Menyasszörny útmutató:

Mit NE tegyél, ha megkérik a barátnőd kezét :

NE kérdezd meg, hogy mennyibe került a gyűrű illetve NE firtasd az ékkövek súlyát és minőségét, ez a vőlegény magánügye, hogy mennyit akart/tudott szánni a gyűrűre!

NE mondd azt, hogy „éppen itt volt az ideje”, vagy hogy Te ezt már rég tudtad, hiszen ezzel az ő örömét kisebbíted!

NE kérdezd, hogy „ÉS mikor jön a baba?”, ennek nem most van itt az ideje!

NE mondd, hogy akkor végre elhízhat az esküvő után és NE viccelődj a papucsférjekkel, egy frissen eljegyzett menyasszony nem szívesen gondol ilyenekre!

NE kérdezd meg, hogy jól átgondoltad-e, illetve tényleg ezt akarod? Ha igent mondott a kedvesének, akkor az már egyértelműen azt jelzi, hogy valóban vele szeretné leélni az életét.

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!