Blog

Mi legyen a nászajándék?

Mi legyen a nászajándék?

Állandó dilemma az esküvőre hivatalos vendégeknek, hogy minek örülne jobban a pár, valami hasznos dolognak, amit ahányszor elővesz az ajándékozó jut róla eszébe, vagy pénz, amit arra költ, amire szüksége van.

Az ifjú párnak kell segítenie a násznépet azzal, hogy a meghívó átadásakor tisztázzák ezt a kérdést, sőt, akár rögtön bele is írhatják a meghívó szövegébe, mit kérnek. A most házasodó párok többsége általában már évek óta együtt él, saját háztartást vezetnek, így kevés az olyan eszköz (kenyérpirító, kávéfőző), amire szükségük lenne, nem is beszélve arról, hogy nem mindenki iszik kávét vagy szereti a palacsintát. A párnak érdemes előre egyeztetni üzletekkel, nászajándéklistát készíteni, melyet a vendégek számára elérhetővé kell tenni. A lista felügyeletére is meg lehet kérni egy embert, aki vigyáz rá, hogy kétszer ugyanazt a terméket ne vegyék meg a párnak.

A pénzt sokkal hasznosabban el tudják költeni a párok. Sokan a nászajándékból vesznek autót, újítják fel a lakásukat vagy mennek el nászútra.

Aki nem sablon ajándékot adna, de nem is pénzt, ajándékozhat élményt. Ismerve a pár érdeklődési körét lehet színházbérletet, tandemugrást, wellness hétvégét, Forma-1 jegyeket adni, mely újabb örök emlékként fog megmaradni az ifjú házasoknak.

Ne aggódjunk, hogy a pár nem értékeli, ha „csak” pénzt adunk ajándékba,mindig szeretettel fognak visszagondolni az esküvőjük napjára és a vendégeikre, akik hozzásegítették őket egy fantasztikus nyaraláshoz és megismételhetetlen emlékekhez.

Elakadtál az esküvőd megszervezésében? Keress minket a 0670/454-1600 telefonszámon és örömmel állunk rendelkezésedre!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!