Blog

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt…

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt…

avagy hogyan borítsd ki a vőlegényedet 10 apró lépéssel az esküvő előtt. Tanácsok menyasszörnyeknek, amiket inkább NE fogadj meg:

 

 

 

(kép forrása itt)

1. Beszélj sokat a barátnőidnek a méretéről, mármint a gyűrűdben lévő kövek méretéről. Ha nem tetszik a gyűrű, nyugodtan cseréltesd ki. Ha emiatt a vőlegényed megbántódik, magyarázd el neki, hogy a Te ízlésed sokkal jobb.

esküvő

kép forrása itt

2. Becézd: menya, völi, cuki, ruci, vőfi, dekó, frizu, kösziaji, progi, szeri – a férfiak szeretik a frappáns rövidítéseket, a vőlegényed még véletlenül sem fogja affektálásnak felfogni, ha ezentúl völinek hívod.

esküvő

kép forrása itt

3. Szervezz vele közös programot, válasszátok ki együtt a koszorúslányok ruháját, a desszertszalvéta színét és a kozmetikai kezelésekre is kísérjen el. Ha ellenáll, netán külön programot szervez magának, nyugodtan borulj ki.

esküvő

kép forrása itt

4. Vess fel érdekes vitatémákat, a nap kérdése: a dekoráció színe púderrózsaszín vagy halvány pink legyen. Nem lehet ennél izgalmasabb dolgokról beszélni, úgyhogy minden ilyen irányú kísérletnek határozottan állj ellen.

esküvő

kép forrása itt

5. Bízz rá olyan testhez álló feladatot, mint az egyeztetés a cukrásszal a torta díszítéséről. Rágd a szájába az elvárásaidat, ha nem sikerül neki, borulj ki.

esküvő

kép forrása itt

6. Tanítsd be a macskádat a gyűrű behozatalára és adj rá egy cuki csokinyakit is. Plusz pont a vőlegényednek, ha ő csinálja helyetted és a karmolásnyomokat olyan testrészeire szerzi, amiket el tud fedni ruhával.

esküvő

kép forrása itt

7. Csillám, csillám, csillám, legyen mindenütt csillám! A dekorációban, a ruhádon, a hajadon, a szádon. Viszont ha a fotókon esetleg a vőlegényeden is megcsillan valami, borulj ki.

esküvő

kép forrása itt

8. Vonj be szakértőt a konfliktusaitokba, az örömanyáktól az esküvőszervezőn át mindenki készséggel meghallgatja a párkapcsolati problémáitokat és jobbnál jobb tanácsokat ad.

esküvő

9. Tervezz előre, minél részletesebben! Igaz, még van 10 hónapotok az esküvőig, de már most tudd, hogy milyen hajdíszed lesz és a koszorúslányok milyen sorrendben vonulnak be előttetek. Ha bármi nem úgy sikerül, mint ahogy eltervezted, teljesen jogosan borulsz ki.

esküvő

kép forrása itt

10. Ez a Te napod, Te vagy a főszereplő, a vőlegényed csak asszisztál ahhoz, hogy a képeken kiemelje a ragyogásodat. Ha ő nem így gondolja, borulj ki!

esküvő

kép forrása itt

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!