Blog

Hogyan válaszd ki a menyasszonyi ruhádat?

Hogyan válaszd ki a menyasszonyi ruhádat?

Minden menyasszony a legszebb szeretne lenni az esküvője napján, épp ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása az egyik legfontosabb feladattá növi ki magát egy ara életében. Ehhez szeretnék pár jó tanáccsal szolgálni.

 Mielőtt időpontot kérnél egy szalontól, érdemes tájékozódni az interneten, a magazinokból, hogy melyik ruhafazon, szín tetszik igazán. A próba során már ezen elképzelések alapján válogathatsz, akár képeket is mutatva az eladóhölgyeknek, ezzel megkönnyítve nemcsak az ő, hanem a saját dolgodat is.

 A próbára kényelmes, könnyen levehető ruhában érkezz, fehér, pánt nélküli melltartóval és, ha már megvan, a menyasszonyi cipővel. Természetesen cipő nélkül is kiválaszthatod a ruhát, de ne felejtsd el, hogy az esküvő előtti utolsó próbára mindenféleképpen magaddal kell vinned, hiszen akkor fogják a ruha hosszát beállítani.

 Kísérőnek olyan személyt vigyél magaddal, akinek az ízlésében megbízol. Akár az édesapádat is magaddal viheted, hiszen ő nemcsak a szerető szülő, hanem a férfi szemével is nézi a menyasszonyi ruhát.

 Az esküvői szalonokban időpontot kell kérni a próbához, hogy a próbáló menyasszony maradéktalan figyelmet élvezhessen. Egyes helyeken próbadíjat kérnek el az „esküvői turisták” kiszűrése és a ruhák karbantartása céljából, melyet természetesen levonnak a kölcsönzési díjból, ha sikerül kiválasztani egy ruhát.

 A ruhaszalonokban nemcsak bérelni, hanem megvásárolni is lehet a ruhákat, sokszor nagyon kedvező áron. Érdeklődj a lehetőségekről az eladó hölgyeknél!

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!