Blog

Gyerekek az esküvőn

Gyerekek az esküvőn

Bár a legtöbb Pár azért (is) házasodik, hogy közös családot alapítson, a gyerekek jelenléte az esküvőn mindig külön szervezést, odafigyelést igényel. 

Ezért ha a meghívottaknak van kisgyermekük, először azt kell eldöntened, szeretnéd-e, hogy ők is legyenek jelen az esküvődön vagy nélkülük ünnepelnél. A kérdés nagyon kényes, könnyen megbánthatsz valakit, ha nem vagy elég körültekintő.

A meghívóba is megfogalmazhatod a kérésedet vagy személyesen is megbeszélheted a szülőkkel, hogy azt szeretnéd, mindenki felhőtlenül ünnepeljen Veletek, ezért kéritek, hogy ne hozzák el a kicsiket. Valószínűleg nekik is jól esik egy olyan este, amikor korlátlanul szórakozhatnak és nem kell a gyerekük miatt korán hazaindulni.

gyerekek az esküvőn

Ha az esküvődön lesznek gyerekek, akkor érdemes felkészülni az érkezésükre és számukra is élvezetessé tenni ezt az eseményt, hogy ne sírás legyen a vége! Ahhoz, hogy elkerüld a hisztit, bevonhatod őket az esküvő történéseibe, például koszorúslányként vagy gyűrűvivőként.

gyerekek az esküvőn

Miután lezajlottak a szertartások és eljön a vacsora ideje, a gyerekek számától és életkorától függően hívhatsz animátort, aki lefoglalja a kicsiket, amíg szüleik étkeznek. Ha nem tartod szükségesnek egy foglalkoztató jelenlétét, akkor készülhetsz Te magad is játékokkal, buborékfújóval, papírokkal, színes ceruzákkal, melyet egy külön asztalra kihelyezve játéksarkot alakíthatsz ki.

gyerekek az esküvőn

Ne felejts el gondoskodni arról is, hogy ha a gyerekek kidőlnek az éjszaka folyamán legyen egy külön szoba, kanapé, ahova a szülők le tudják fektetni őket.

Ha felkészülsz a gyermekek jelenlétére, nem kell aggódnod emiatt:

gyerekek az esküvőn

Ha úgy érzed, hogy segítségre szorulsz és jó lenne, ha valaki megoldaná a gyerekek szórakoztatásának problémáját az esküvődön, írj nekem az info@eventwladek.hu e-mailcímre!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!