Blog

Férfias játékok – ötletek legénybúcsúra

Férfias játékok – ötletek legénybúcsúra

Összegyűjtöttem nektek egy válogatást a legénybúcsún játszható játékokból. Remélem, találtok olyat, amit tudtok hasznosítani! 🙂

 

Az igazmondó üveg

Töltsetek meg egy átlátszó üveget alkohollal és az oldalára tegyetek jelöléseket, hogy mik az okok, amiért a vőlegény elveszi menyasszonyát, pl. “Jól főz”, “Jó a feneke”. Az üveg alján szerepeljen az, hogy “Igaz szerelem”. A vőlegény feladata, hogy kiigya az üveg teljes tartalmát, így mutatva valódi okát házasságuknak. 🙂

 

Szerenád

A vőlegénynek ki kell állnia egy forgalmas útra és énekelnie kell az arra járóknak pénzért. Ha tud, gitárral kísérheti magát. Nem árt felkészülnötök pár dal kottájával sem, hogy legyen miből meríteni!

 

A gyűjtemény

Szórakozóhelyen többféle dolgot kérhettek a vőlegénytől, hogy gyűjtsön pl. rúzsnyomokat a fehér pólójára, telefonszámokat, fehérnemű címkéket. Ha teljesíti, jutalomban részesül.

 

A nagy teszt

Állítsatok össze egy kérdőívet a menyasszonyról (a válaszokat előtte egyeztessétek is le vele), olyan kérdésekkel, amikre a vőlegénynek illik tudnia a választ, pl. Mi volt a menyasszony jele az oviban, Hol volt az első randijuk, Mikor mondták ki egymásnak, hogy szeretlek, Milyen színű felső volt a menyasszonyon az első randin. Ha jól válaszol, jutalmat kap, ha rosszul, innia kell!

 

Jó szórakozást!:)

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!