Blog

Esküvőre mit válasszak: DJ-t vagy zenekart?

Esküvőre mit válasszak: DJ-t vagy zenekart?

Sok ifjú pár torpan meg ennél a kérdésnél, hiszen nagyon nehéz eldönteni melyik a jobb megoldás. Mert mi van, ha a zenekar tagjai berúgnak még este 10 előtt? Vagy a DJ nem játszik olyan zenét, amire táncolni tudnak a szüleid?

Mindkét esetben felmerülhetnek negatív tapasztalatok, de most inkább koncentrálj arra, hogy pontosan Te mit szeretnél és mi fér bele a költségvetésedbe.

Egy DJ egész este olyan zenéket játszik, amilyet előre leegyeztettek. Szerintem sokban megkönnyíti az esküvő szervezését, ha menet közben, akár már a lánykérés után elkezded gyűjteni azokat a dalokat, amiket szerettek. Így nem az esküvő előtti utolsó hétben kell összedobni egy hosszú listát, ezzel sok időt takarítasz meg és feleslegesen sem idegeskedsz. DJ esetén akár azt is megteheted, hogy a vacsora alatt jazz szól, amíg az idősek is jelen vannak addig retro és pop zenék, majd éjfél után kezdődhet a hörgős metál vagy a dubstep. Pontosan úgy, ahogy Ti szeretitek! Végül, de nem utolsósorban anyagilag kedvezőbb egy lemezlovast hívni, mint zenekart, de most lássuk az ő előnyeiket.

Az élő zene egy fantasztikus élmény, kiváltképp esküvőn. Az élőben előadott daloknak nagyon nagy hatása van a násznépre, egy igazán profi zenekar fergeteges hangulatot tud varázsolni az esküvőn. Ha van egy kedvenc előadód vagy vannak szívednek, fülednek nagyon kedves zeneszámok, előre egyeztesd a csapattal, hogy el tudják-e játszani. Szintén fontos előre megbeszélnetek, hogy mennyi időt vállal a zenekar, hiszen ők nem tudnak annyi időn keresztül folyamatosan játszani, mint egy DJ.

És még egy fontos dolog: akár DJ-t, akár zenekart hívtok, ne feledkezzetek el arról, hogy ők is emberek, biztosítsatok nekik is vacsorát, hiszen hosszú órákon keresztül garantálják Nektek a fergeteges hangulatot!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!