Blog

Érkezik a menyasszony… de mivel?

Érkezik a menyasszony… de mivel?

Az esküvő egyik legfontosabb pillanata, amikor a násznép megpillantja a menyasszonyt, aki éppen kiszáll… a miből is? Sokféle lehetőséged van, hogy megérkezz az esküvődre, lássuk mik ezek:

 

 

 

 

Luxusautó

menyasszonyi autó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása itt

Ha biztosra akarsz menni és szeretnél maximális kényelemben érkezni az esküvődre, válassz luxus autót. Akár egy gyönyörű sportkocsiból, akár egy hatalmas limuzinból szállsz ki, a hatás egyszerre lesz lenyűgöző és elegáns. Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy a frizurád vagy a ruhád kárt szenved az utazás során.

Old timer

menyasszonyi autó

menyasszonyi autó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása itt és itt

Amennyiben esküvőd vintage stílusú, netán a Nagy Gatsby ihlette, melegen ajánlom az old timereket. Számtalan autó közül tudsz már választani, de számolj azzal, hogy nincs nagy hely az utastérben, így abroncs nélküli ruhák előnyben!

Hintó

esküvői hintó

esküvői hintó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása itt és itt

Már kislányként is arról álmodtál, hogy hintón gördülsz a násznép elé? Nem kell lemondanod az álmodról! Amire figyelj: hintóval több időre van szükség, míg egyik helyszínről a másikra érsz, illetve eső esetén kell lennie egy B tervnek.

Bicikli

esküvőre bicikli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása itt

Ma már egyre többen választják a biciklit autó helyett a közlekedésre. Ha Te is gyakran pattansz nyeregbe és a vőlegényed sem zárkózik el ez elől, érkezzetek drótszamáron az esküvőre. Kötetlenebb, kevésbé formális esküvőkre javaslom. Abroncs nélküli vagy rövid szoknyás ruhát válassz hozzá.

Lóháton 

esküvő lóháton

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása itt

Lovon érkezni az esküvődre nagyon vagány és figyelemfelkeltő, de csakis akkor vállald be, ha magabiztosan ülsz a nyeregben! Vidéki, kúriában tartott menyegzőhöz javasolnám, illetve vízpartra, ha valóban drámai bevonulást akarsz.

esküvőre lóháton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása itt

Motorcsónak, hajó, vízibicikli

esküvőre hajó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása itt

Amennyiben tó vagy folyó, esetleg tengerparton mondjátok ki az Igeneket, adja magát, hogy vízi járművel érkezz a helyszínre. Amire figyelj: legyen megfelelő móló a kikötéshez és viselj lapos vagy törpesarkú cipőt!

És az igazán bevállalósaknak

esküvőre trabant

esküvőre iskolabusz

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása itt és itt

Vannak, akik mindig arról álmodoztak, hogy gyerekkoruk kedvenc járművével érkezzenek esküvőjükre. Ha Te vagy vőlegényed mindig Trabanttal, busszal vagy villamossal szeretne menni a szertartásra, nem kell kétségbe esnetek, ma már könnyen megoldható ez is.

esküvőre hőlégballon

esküvőre helikopter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép forrása itt és itt

A repülés szerelmeseinek sem kell lemondaniuk szenvedélyükről; nemcsak az Igent mondhatják ki a levegőben, de az esküvőre is érkezhetnek helikopterrel, sárkányrepülővel vagy ejtőernyővel. Amire figyelj: tériszonyosok kizárva, ha Te vagy vőlegényed nem bírja a magasságot, mondj le erről a látványos bevonulásról, ellenkező esetben könnyen füstbe mehet az esküvő!

 

Egyedi és látványos megoldásokra vágysz az esküvődön? Keress engem a 0670/454-1600 telefonszámon és megvalósítom az álmaidat! 

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!