Blog

Beszámoló az Esküvő Kiállításról

Beszámoló az Esküvő Kiállításról

Idén második alkalommal vettünk részt a Papp László Budapest Sportarénában tartott Esküvői Kiállításon kiállítóként. A tavalyihoz képest kisebb standdal készültünk, de az érdeklődés így is hatalmas volt. Célunk nemcsak a saját vállalkozásunk, hanem az esküvőszervező szakmának bemutatása is volt. Sok menyasszony még mindig nincs egészen tisztában a szervező munkájával, így küldetésünknek érezzük minél szélesebb körben népszerűsíteni ezt a hivatást.

A hozzánk látogatóknak több meglepetéssel is kedveskedtünk:

esküvő kiállítás

 

 

 

 

 

 

 

Névre szóló mézeskaláccsal, mely egy esküvőn köszönőajándékként vagy ültetőkártyaként is funkcionálhat.

esküvő kiállítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sütinyalókával, mely nemcsak a látogatók, hanem a többi kiállító körében is hatalmas sikert aratott. Ez a desszert csak pár éve jelent meg Magyarországon és még mindig nagy sikert arat. Esküvői sütispultok elengedhetetlen kelléke!

esküvő kiállítás

 

 

 

 

 

 

 

Frissítő limonádéval, melyből számtalan pohár elfogyott. A kiállításra látogatók hálásan fogadták tőlünk, hiszen sokan kitikkadtak a hosszú nézelődés során.

esküvő kiállítás

 

 

 

 

 

 

 

A tavaly is nagy sikert aratott akciónkat idén megismételtük, ha egy menyasszony regisztrált nálunk, 6 vagy 12 hónapos esküvőszervezési menetrendet kapott tőlünk e-mailben, mellyel segítséget nyújtunk az önálló szervezéshez.

esküvő kiállítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A standunk dekorációja a “Közel a természethez” jegyében készült, sokan meg is álltak megörökíteni a különleges, “lugasunkat”.

esküvő kiállításesküvő kiállítás esküvő kiállítás esküvő kiállítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

esküvő kiállítás

12672019_1117043281661496_5791100121788550333_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon élveztük ezt a hétvégét, jó volt ilyen sok menyasszonnyal beszélgetni! Reméljük, jövőre újra ennyi lelkes, csillogó szemű ifjú párral találkozunk!

 

esküvő kiállítás

 

 

 

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!