Blog

Azt álmodtam, hogy menyasszony vagyok…

Azt álmodtam, hogy menyasszony vagyok…

Álmainkban a tapasztalt események, az elfojtott gondolatok, a képzelet keveredik az emlékezettel. Tudatalattink így üzen nekünk, de sokszor nehéz megfejteni egy-egy álomkép jelentését.
Összegyűjtöttem Neked pár álomfejtést, a játék kedvéért persze csak esküvői témakörben, de ha komolyabban érdekel a téma, érdemes egy valódi álomfejtőt felkeresned!


Esküvő
Ha álmodban esküvőt látsz, azt jelzi, hogy életednek épp egy átmeneti szakaszában vagy és új lehetőségek várnak rád. Lehet, hogy éppen nehéz időket élsz meg, de ha felemeled a fejed, megtalálod a boldogságot.
Ha résztvevője vagy egy esküvőnek, a menyasszony, a vőlegény és a vendégek személye a kulcs, ahhoz, hogyan éled meg a téged érintő változásokat és kik azok, akik melletted állnak.
Ha a saját esküvődről álmodsz, és a valóságban is azt szervezed, akkor az álmod csupán a stressz és az aggodalom megtestesülése, amit érzel a menyegződ kapcsán. Nagyon nehéz, úgy szervezni egy ilyen eseményt, mely az életedben központi szerepet tölt be, hogy ne jelenjen meg a tudatalattidban.
Ha álmodban újra összeházasodsz hitveseddel, azt mutatja, hogy mennyire szereted őt és milyen mélyen elkötelezett vagy iránta. Az álmod rávilágíthat azokra a körülményekre, melyek megváltoztak körülöttetek és megerősítheti érzéseiteket egymás iránt.
Ha álmodban újra megházasodsz, de nem a hitveseddel, jelezheti azt, hogy megváltoztak az érzéseid a párkapcsolatoddal kapcsolatosan és egyikőtök vagy mindketten jelentősen megváltozott az utóbbi időben.


Esküvői torta
Esküvői tortával álmodni azt mutatja, hogy szomorú vagy keserű vagy, mert csalódtál a szerelemben. Érezheted azt is, hogy nem részesülsz egy bizonyos személy osztatlan figyelmében.
Különösen, a részben elfogyasztott esküvői torta utal az elvesztett lehetőségekre a szerelemben. Az álom a nászpárral a torta tetején a szimbóluma az elkötelezettségednek egy kapcsolat vagy egy szituáció iránt.

Esküvői ruha
Esküvői ruhát látni álmodban azt jelzi, hogy részese leszel egy nagyon élvezetes munkának és új barátokkal fogsz találkozni.
Ha szennyesnek vagy szakadtnak látod álmodban, azt jövendöli, hogy el fogod veszíteni a szoros kapcsolatodat egy általad tisztelt személlyel.
Ha fekete esküvői ruháról álmodsz, valami, amit jónak és pozitívnak gondoltál eddig a valóságban rosszá és negatívvá válik. Gondolj át mindent alaposan, mielőtt bármi kockázatot vállalsz, különösen akkor, ha a szívedről van szó!

Esküvő szervező
Esküvő szervezővel álmodni azt mutatja, hogy problémáid vannak a függetlenségeddel.
Ha álmodban te magad vagy az esküvőszervező, azt jelzi, hogy túl sokat foglalkozol a körülötted lévők életével. Próbálj meg inkább a saját dolgoddal törődni többet.

Jegygyűrű
Ha álmodban a jegygyűrűd ragyogó és fényes, a jövőd mentes lesz aggodalomtól és hitetlenkedéstől.
Ha a gyűrű törött vagy elveszett, nagy szomorúság fog érni, akár egy közeli ismerősöd halála is.
Ha egy barátod vagy közeli ismerősöd ujján látsz jegygyűrűt, a jövőben könnyedén veszed majd fogalmadat és tiltott helyeken keresed majd az élvezeteket.
Ha a saját ujjadon látod a gyűrűt az a saját elkötelezettségedet mutatja a párkapcsolatod iránt. Ez jelzi a lojalitásodat az eszméid és a kötelezettségeid iránt is.
Ha álmodban valakitől gyűrűt kapsz, hamarosan véget érnek aggodalmaid a szerelmed miatt és bizonyosságot szerzel arról, hogy mennyire hű hozzád.
Ha álmodban valaki más viseli a gyűrűt vagy te húzod fel valakinek az ujjára, hűtlen gondolataidat tükrözi.

Menyasszony
Ha álmodban menyasszony vagy, hamarosan örökölni fogsz valamit, ami, ha tetszel magadnak menyasszonyként, rendkívüli örömet fog okozni neked.
Ha elégedetlen vagy a látvánnyal, a várakozásaiddal ellentétben csalódni fogsz.
Ha álmodban megcsókolsz egy menyasszonyt, ki fogsz békülni egy barátoddal.
Ha menyasszonyként csókolsz meg másokat, sok barátot és élvezetet találsz az életedben; ha téged csókolnak meg, egészséges leszel és kedvesed jelentős vagyon örököse lesz.
Ha álmodban megcsókolsz egy menyasszonyt, de ő gondterheltnek és betegnek tűnik, bosszús leszel az eredményeid és a barátaid viselkedése láttán.
Ha menyasszony vagy és álmodban közömbös vagy férjed iránt, boldogtalanság vár rád a kapcsolatodban.

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!