Blog

9 hónappal az esküvő előtt: #6 Személyes találkozás a fotóssal, videóssal, CM-mel

9 hónappal az esküvő előtt: #6 Személyes találkozás a fotóssal, videóssal, CM-mel

Úgy érzed, megtaláltad a tökéletes fotóst, videóst, ceremóniamestert az esküvődre? A honlapja tele van jobbnál-jobb referenciaanyaggal és már foglalóznád is le?

Mielőtt hirtelen felindulásból döntenél, beszélj meg vele egy személyes találkozót, ahol nyugodt körülmények között, a vőlegényeddel együtt tudtok beszélgetni. Fontos, hogy ne csak a munkája, a személyisége is szimpatikus legyen számotokra! Hiszen életetek egyik legszebb napjának dokumentálását, levezénylését bízzátok rá, így nemcsak szakmailag, emberileg is tökéletesnek kell lennie.

Kérjétek fel őt, ha rögtön megtaláljátok a közös hangot, ha kedvesen érdeklődik irántatok és őszintén kíváncsi rátok, ha azt látjátok, hogy nemcsak egy vagytok a tucatból neki, hanem valóban egyedi elképzelései vannak az esküvőtöket illetően!

Elakadtál a szervezésben, vagy éppen csak a fotós hiányzik? Kérd segítségünket, és mi egy gyűrűpárnával is megajándékozunk! Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon bizalommal!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!