Blog

9 hónappal az esküvő előtt: #5 A Save-the-date kártyák megrendelése és postázása

9 hónappal az esküvő előtt: #5 A Save-the-date kártyák megrendelése és postázása

Sok menyasszony nincs tisztában a Save-the-date kártya fogalmával, de aki a Wladek Creative csapatát követi már tudja: ez az a rövid értesítés, amit a meghívó előtt kapnak a vendégek, hogy az esküvő időpontját felírhassák a naptárukba.

Miért van erre szükség? 9 hónappal az esküvőd előtt még nem biztos, hogy minden részletet tudsz, vagy a meghívód stílusát meghatároztad már, de a helyszínt és az időpontot már igen. Így érdemes ezekről minél előbb értesíteni a vendégeidet, hogy ehhez mérten ütemezzék utazásukat, nyaralásukat, egyéb programjaikat.

A Save-the-date üzenetét nemcsak kártyára, hűtőmágnesre, tollra, buborékfújóra, azaz tulajdonképpen bármire ráírhatod, a lényeg, hogy a vendégek szem előtt tartsák.

Szeretnél valami igazán egyedit kitalálni az esküvődre? Fordulj hozzánk bizalommal és mi segítünk, hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!