Blog

9 hónappal az esküvő előtt: #2 Varrónőnél méret levétel

9 hónappal az esküvő előtt: #2 Varrónőnél méret levétel

Az utóbbi időben egyre több menyasszony panaszolja nekem, hogy a szalonokban nem találja meg álmai ruháját. Szerencsére, mindig találunk megoldást!

Abban az esetben, ha Te sem bukkantál még rá a tökéletes ruhára, Neked is azt tudom tanácsolni, menj varrónőhöz! Vidd magaddal azokat a képeket, amiken a Neked tetsző ruhák vannak, mesélj az elképzeléseidről és biztos lehetsz benne, hogy egy teljesen egyedi, az alakodra szabott ruhát kapsz majd kézhez.

9 hónappal az esküvő előtt ideje elmenni a varrónőhöz, hogy levegye a méreteidet (ne aggódj, az esküvő előtt még lesz próba, amikor a végleges méretre igazítás fog megtörténni) és megtervezze a ruhádat.

Nem tudod, kihez fordulj segítségért? Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon és mi segítünk megtalálni a legjobb varrónőt!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!