Blog

9 hónappal az esküvő előtt: #1 Időpont egyeztetés ruhapróbákra

9 hónappal az esküvő előtt: #1 Időpont egyeztetés ruhapróbákra

Minden menyasszony a legszebb szeretne lenni az esküvője napján, épp ezért a menyasszonyi ruha kiválasztása az egyik legfontosabb feladattá növi ki magát egy ara életében. Ehhez szeretnék pár jó tanáccsal szolgálni.

Ha az esküvőszervező menetrendünk alapján haladsz, akkor már gyűjtöttél ötleteket arra vonatkozóan, hogy milyen ruhát szeretnél. A próba során már ezen elképzelések alapján válogathatsz, akár képeket is mutatva az eladóhölgyeknek, ezzel megkönnyítve nemcsak az ő, hanem a saját dolgodat is.

A próbára kényelmes, könnyen levehető ruhában érkezz, fehér, pánt nélküli melltartóval és, ha már megvan, a menyasszonyi cipővel. Természetesen cipő nélkül is kiválaszthatod a ruhát, de ne felejtsd el, hogy az esküvő előtti utolsó próbára mindenféleképpen magaddal kell vinned, hiszen akkor fogják a ruha hosszát beállítani.

Kísérőnek olyan személyt vigyél magaddal, akinek az ízlésében megbízol. Akár az édesapádat is magaddal viheted, hiszen ő nemcsak a szerető szülő, hanem a férfi szemével is nézi a menyasszonyi ruhát.

Az esküvői szalonokban időpontot kell kérni a próbához, hogy a próbáló menyasszony maradéktalan figyelmet élvezhessen. Egyes helyeken próbadíjat kérnek el az „esküvői turisták” kiszűrése és a ruhák karbantartása céljából, melyet természetesen levonnak a kölcsönzési díjból, ha sikerül kiválasztani egy ruhát.

A ruhaszalonokban nemcsak bérelni, hanem megvásárolni is lehet a ruhákat, sokszor nagyon kedvező áron. Érdeklődj a lehetőségekről az eladó hölgyeknél!

Segítségre van szükséged az esküvőd szervezéséhez? Keress minket a 0670/454-1600 telefonszámon!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!