Blog

7 hiba, amit egy menyasszony elkövethet

7 hiba, amit egy menyasszony elkövethet

Összegyűjtöttem Neked 7 olyan hibát, amit egy menyasszony elkövethet, ha nem fordul esküvő szervezőhöz:

1) Nem a saját elképzeléseik szerint szervezik meg az esküvőt, hanem a családjuk kívánságai alapján. Biztos Te is hallottál már olyan történetet, amikor az ara a szülei nyomására hívott meg vendégeket vagy mondott le az általa elképzelt meghitt esküvőről.

2) Elszállnak a költségekkel. Ezért mondom mindig azt, hogy az esküvő szervezésének első lépése a költségvetés elkészítése. Ez lebegjen végig a szemed előtt, amikor a szolgáltatókkal tárgyalsz.

3) Nem megfelelő helyszínt választanak. Korábban már írtam a helyszínválasztásról itt: http://eventwladek.hu/eskuvo/hogyan-valassz-eskuvoi-helyszint/, fontos, hogy az esküvőd stílusához, a vendégeid létszámához és persze a költségvetésedhez illő helyszínen tartsátok az esküvőt.

4) Vendéget kérnek fel fotósnak. A költségek csökkentése érdekében gyakran kérnek fel az arák olyan ismerőst fotósnak, akinek van egy az átlagnál színvonalasabb gépe és hobbiból szép képeket készít. Ez akár még jól is elsülhetne, de sajnos az általános tapasztalat az, hogy ebben a szituációban sok esemény lemarad a képekről, mivel az amatőr fotósnak nincs akkora rutinja esküvők fotózásában. Nem is beszélve arról, hogy így a vendég szórakozása is elveszik, hiszen egész nap a fényképezőgépe mögött áll.

5) Nem csinálnak forgatókönyvet. Az esküvő napján így könnyen előfordulhat, hogy korábban érkezik a torta vagy a dekoros nem készül el időben a terem feldíszítésével.

6) Nem olvassák el az apró betűs részeket a szolgáltatókkal való szerződések során. Ez súlyos hibának is bizonyulhat, könnyen előfordulhat, hogy a buli közepén kezd el szedelőzködni a zenekar vagy a pincérek nem szolgálják ki tovább alkohollal a vendégeket.

7) Nem pihenik ki magukat. Sok menyasszony az utolsó percig intézkedik, telefonál és nem fordít elég időt a pihenésre. Az eredmény: nyúzott, kialvatlan menyasszony, aki hajnali egykor már alig várja, hogy vége legyen az esküvőnek.

 

Ha stresszmentes és jól szervezett esküvőre vágysz, ahol minden rólad és a vőlegényedről szól, fordulj hozzánk bizalommal! Ajánlatkéréshez hívd a 0670/454-1600 telefonszámot!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!