Blog

6 hónappal az esküvő előtt: #3 Esküvői menü kiválasztása

6 hónappal az esküvő előtt: #3 Esküvői menü kiválasztása

Minden hozzánk forduló menyasszonynak azt szoktam mondani, hogy a vendégeknek leginkább a helyszín hangulata, a zene és az esküvői vacsora marad meg.

A menü összeállítása egy nagyon fontos lépés és több tényező is meghatározza. Az esküvő és a helyszín stílusa már alapvetően befolyásolhatja, hiszen egy elegáns környezetben nem feltétlenül fogyasztanál hagyományos húslevest és cigánypecsenyét, míg egy vidéki panzióba se biztos, hogy odaillik egy lazactatár.

Nagyon fontos szempont az is, hogy Neked és vőlegényednek mik a kedvenc ételeid, és mi az, amit mindenféleképpen szeretnél fogyasztani az esküvőd napján. Javaslatom az, hogy ha a Te ízlésvilágod modernebb, mindenféleképpen hagyj bent egy-két hagyományosabb fogást is a menüben, hogy minden vendéged jól lakhasson.

Amit szintén vegyél figyelembe: ha van olyan vendéged, aki meggyőződésből, vallási okokból vagy egészségügyi problémák miatt nem fogyaszt bizonyos ételcsoportokat, neki is gondoskodj megfelelő harapnivalóról!

Ha elakadtál a szervezésben, írj nekünk az info@eventwladek.hu e-mailcímre és segítünk!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!