Blog

6 hónappal az esküvő előtt: #10 Jegyesoktatásra bejelentkezés

6 hónappal az esküvő előtt: #10 Jegyesoktatásra bejelentkezés

A férjemmel közös életünk egyik legszebb időszakának azt tartom, amikor jegyesoktatásra jártunk. A havi egy-két alkalom, amikor leültünk a lelkészünkkel és hatszemközt beszélgettünk kettőnkről, a házasságról, a szeretetről és a várakozásról, nagyon sokat segített az egyébként feszült pillanatokban.

Ha Te is szeretnél templomi szertartást, semmiféleképpen se hagyd ki a jegyesoktatást, hiszen Neked is segíthet elmélyíteni a kapcsolatodat a vőlegényeddel. A találkozók számát és gyakoriságát a pap vagy lelkész mondja el Neked, általában havonta, összesen 4-6 alkalommal kell megjelennetek.

A jegyesoktatás nemcsak arra szolgál, hogy felkészítsen Titeket az egyházi esküvőre, hanem arra is, hogy a lelki vezetőtök jobban megismerjen és az esküvő során a személyes történeteteket is belefűzhesse beszédébe.

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!