Blog

5 hónappal az esküvő előtt: #5 Térkép nyomtatása előtt tesztvezetés a helyszínhez

5 hónappal az esküvő előtt: #5 Térkép nyomtatása előtt tesztvezetés a helyszínhez

Képzeld el, hogy a vendégeid egy része késve érkezik meg a szertartásra vagy kétségbeesetten hívják a szüleidet kezdés előtt 5 perccel, mert nem találják a helyszínt! Ugye Te sem szeretnéd ezt átélni?

A helyszín kiválasztása során akár többször is meglátogathatod a helyet, már szinte álmodban is odatalálnál, de honnan tudod, hogy a vendégeid is ismerik az utat?

Ha bonyolult megközelíteni, vagy messze van a legtöbb vendéged lakóhelyétől a helyszín, mindenféleképpen csatolj térképet a meghívóhoz. Ennek elkészítéséhez egy tesztvezetést is érdemes elvégezned, abban az időszakban, amikor az esküvő időpontja is lesz. Így felmérheted, hogy a vendégeid számára mennyi idő lesz nagyjából megközelíteni a helyszínt, hol tudnak parkolni és milyen egyéb dolgokra kell odafigyelniük a forgalomban.

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!