Blog

5 hónappal az esküvő előtt: #2 Örömanyák ruhájának kiválasztása

5 hónappal az esküvő előtt: #2 Örömanyák ruhájának kiválasztása

Fogadjunk, hogy már sokszor lejátszódott a fejedben a jelenet, ahogy a vőlegényed sétál édesanyjával az anyakönyvvezető asztalához egymással színben tökéletesen harmonizáló ruhában! 

Az örömanyák ruháját általában ők maguknak választják ki, de természetesen ebben az esetben is illik kikérni a véleményedet! Ahogy a koszorúslányok ruháját összhangba hozod az esküvőddel, így az édesanyákat is megkérheted, hogy a színeket a stílusnak megfelelően válasszák ki.

Ami még fokozhatja a látványt, ha az örömanyák ruhájának színével harmonizáló inget, nyakkendőt viselnek az örömapák.

Az anyukák ízlésükhöz és alakjukhoz mérten viselhetnek rövid vagy hosszú ruhát, de nekik sem illik túlöltözniük Téged. Színválasztásnál én személy szerint nem javaslom a feketét, fehéret, pirosat, egy bézs vagy türkiz árnyalat remekül állhat a hölgyeknek.

Ne feledkezzetek meg a kiegészítőkről sem, kalap, kesztyű, cipő, táska, mind feldobhatja és még elegánsabbá teszi az örömanyák megjelenését!

Nem találod a tökéletes ruhát édesanyádnak? Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon és segítünk megtalálni!

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!