Blog

5 hónappal az esküvő előtt: #1 A koszorúslányok ruhájának kiválasztása

5 hónappal az esküvő előtt: #1 A koszorúslányok ruhájának kiválasztása

Kati nem szereti a csipkét, Juli kéket akar, Linda szerint a pánt nélküli a divatos – de ki fog itt dönteni? És ki fizeti a ruhát? Sok-sok vitát előzhetsz meg, ha előre letisztázol mindent a koszorúslányaiddal!

A döntés természetesen a Te kezedben van, de mielőtt véglegesíted, mindenféleképpen kérdezd ki a lányokat, ők milyen ruhát képzeltek el maguknak. Ne adj olyan ruhát a barátnőidre, ami előnytelenül áll rajtuk és a színválasztásnál is ügyelj rá, hogy ne sápassza őket.

Idén nagyon divatos megoldás, ha nem egy színű, hanem egymással harmonizáló ruhákat választasz. Trendi színek 2015-ben a menta, a türkiz, a sötétkék, a púderrózsaszín, a halvány sárga és a hamvas szürke különböző árnyalatai.

Fazonból sem kötelező egyformát választanod, de itt is törekedj arra, hogy egymást jól kiegészítsék a ruhák. Még akár a ruhák hossza is lehet különböző!

A megbeszélések elején tisztázzátok, hogy ki fogja fizetni a ruhákat. Az esetek többségében a koszorúslányok maguk állják az öltözéküket, úgyhogy ezt minél előbb beszéljétek meg, hogy fel tudjanak készülni erre a kiadásra.

Szeretnél tőlünk tanácsot kérni a ruha kiválasztásához? Írj bátran az info@eventwladek.hu e-mailcímre, és segítünk!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!