Blog

4 hónappal az esküvő előtt: #7 Öltöny megrendelése vőlegénynek és vőfélyeknek

4 hónappal az esküvő előtt: #7 Öltöny megrendelése vőlegénynek és vőfélyeknek

Az esküvődön nemcsak Neked, a vőlegényednek is ragyognia kell, mivel a Nagy Nap róla is szól! Segíts neki öltönyt választani, ami tökéletesen áll rajta és még kényelmes is!

Én mindig azt javaslom, hogy világos színű öltönyt válasszanak a vőlegények, hiszen egy meleg nyári napon kellemetlen lehet viselni a sötét ruházatot és szerintem a fehér menyasszonyi ruha mellett is jobban mutat egy bézs öltöny.

A vőlegény ruházatához érdemes hangolni a vőfélyekét is, akár azonos színben is lehetnek, de eltérő színárnyalatban. A vőlegény öltözete mindig legyen díszesebb a vőfélyekénél, ezt a hatást elérhetjük akár díszmellénnyel, akár különleges kitűzővel is.

Az öltönyöket bérelhetitek, készen megvásárolhatjátok de akár szabathatjátok is, a lényeg, hogy hagyjatok időt a döntésre.

Cipőt, nyakkendőt az öltöny kiválasztása után vásároljatok, hiszen színben passzolnia kell. A vőfélyek nyakkendője vagy inge színben harmonizálhat a koszorúslányok ruhájával, így még nagyobb harmóniát teremtve.

Segítségre van szükséged? Keress minket a 0670/454-1600 telefonszámon és levesszük a válladról az esküvő szervezés terhét!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!