Blog

4 hónappal az esküvő előtt: #6 Jegygyűrűk megrendelése

4 hónappal az esküvő előtt: #6 Jegygyűrűk megrendelése

Az álomszép menyasszonyi ruha, a fergeteges hangulatot varázsoló DJ és a mennyei falatokat tartalmazó vacsora hamar csodás emlékké szelídül, de lesz valami, ami az egész közös életetekben Veled marad – az ujjadon csillogó karikagyűrű!

Azt javaslom, hogy szánj időt a gyűrűk kiválasztására, hiszen sok-sok éven keresztül fogja az ujjadat díszíteni. Ma már az interneten számtalan cég kínálja ékszereit különböző áron és különböző minőségben.

Ha bizonytalan vagy a bolti kínálat láttán, vagy a saját elképzeléseidet szeretnéd megvalósítani, melegen ajánlom Neked, hogy ötvöshöz fordulj. Így nemcsak, hogy egyedi gyűrűt kapsz, hanem még az is előfordulhat, kedvezőbb árat kapsz az így készült ékszerre, mint a boltira.

Nem találod a tökéletes gyűrűt? Írj nekünk az info@eventwladek.hu e-mailcímre és segítünk!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!