Blog

4 hónappal az esküvő előtt: #5 Tánctanulás

4 hónappal az esküvő előtt: #5 Tánctanulás

Álomszép pillanat, amikor a fények elhalványulnak, mindenki a tánctéren álló ifjú pára figyel és egy gyönyörű dallamra elkezdenek keringőzni. Ugye Te is szeretnél 3 percre a táncparkett ördöge lenni, hogy teljesen lenyűgözd a vendégeidet?

Gyakran hallom azt az ifjú pároktól, hogy tartanak a nyitótánctól, hiszen botlábuk van, de ne aggódj 3 percre Te is táncművész lehetsz! Egy jó tánctanár és gyakorlás szükséges csak, és nem szabad izgulni. Ha el is rontjátok a lépést, a vendégek nem veszik észre, ha gyorsan rögtönöztök valamit.

Korábban készítettem interjút Kovács Katával, tánctanárral a nyitótánc érdekességeiről, érdemes elolvasnod: http://eventwladek.hu/eskuvo/a-kulisszak-mogott-interju-kovacs-katival-az-eskuvoi-nyitotancrol/

 

Ha szeretnéd felvenni Katával a kapcsolatot vagy tánctanárt keresel, írj nekünk az info@ eventwladek.hu e-mailcímre és mi segítünk!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!