Blog

4 hónappal az esküvő előtt: #3 Zeneszámok gyűjtése (ami szól majd és ami nem)

4 hónappal az esküvő előtt: #3 Zeneszámok gyűjtése (ami szól majd és ami nem)

Akár zenekart, akár DJ-t hívtál az esküvőre, készíts egy listát a vőlegényeddel a buli idejére!

Sőt rögtön két listát írjatok, egyet amit mindenféleképpen hallani szeretnétek és egyet, amit semmiféleképpen sem. Miért van erre szükség? Ha nem adsz át egy ilyen listát a zenekar vezetőjének lehet, hogy egy olyan szám is meg fog szólalni az esküvődön, amihez rossz emlékek fűződnek. Vagy egész este hiába várod majd azt a számot, amire először lassúztatok, mivel nem adtad le a címét, a zenekar nem tudott rá előre felkészülni.

Persze ezeknek a listáknak nem kell végtelennek lennie, elég 15-20 szám is rá, egy gyakorlott zenész könnyen ráhangolódik a stílusotokra. Ha egy előadótól sok kedvenc számod van, elég a nevét felírni a listára (az én pontjaim között egy “Armin van Buuren – összes” tétel szerepelt, hiszen férjemmel ő a nagy kedvencünk).

Nem találtál még DJ-t vagy zenekart az esküvődre? Ne aggódj, mi segítünk! Írj nekünk az info@eventwladek.hu e-mailcímre és megtaláljuk a tökéletes hangulatfelelőst a lagzidra!

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!