Blog

4 hónappal az esküvő előtt: #1 A nászút lefoglalása

4 hónappal az esküvő előtt: #1 A nászút lefoglalása

Képzeld el, ahogy az esküvőt követő napon felkelsz, felöltözöl csinosan, a vőlegényed felkapja a már előre összekészített bőröndöket és beszálltok a ház előtt várakozó taxiba, ami a repülőtérre visz Titeket. Semmi idegeskedés, minden olajozottan működik és mindenütt várnak Titeket. Ez nem álom, Te is könnyen utazhatsz így a nászutadra!

Csupán annyit kell Tenned, hogy időben, az utazás előtt 4 hónappal véglegesíted a nászutat. Foglald le a szállást, utald el az előleget és egyeztess az ételről. Ha all inclusive ellátásra mentek, úgy egyéb tennivalód nincs, ha csak reggelit kaptok, akkor nézz utána, hogy a közelben hol fogtok tudni majd enni. Érdemes több étterem nevét és címét is felírnod, hogy felkészültek legyetek.

Vedd meg a repülőjegyeket és tervezd meg a transzfer utakat is! Busszal, taxival mentek majd a szállásra, vagy esetleg a szálloda kiküld elétek valakit? Készülj fel, ne érjen semmilyen váratlan meglepetés!

Ha a nászút alatt szeretnétek kicsit körbenézni, múzeumba menni, kirándulni, delfinekkel úszni, akkor ezeket is szervezd le előre, hiszen nem biztos, hogy a megérkezésetek után még lesznek szabad helyek a programokon. Vagy az is előfordulhat, hogy előre kifizetve olcsóbb, mint a helyszínen váltott belépőjegy.

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!