Blog

3 hónappal az esküvő előtt: #9 Szabadság kiírása a nászút idejére

3 hónappal az esküvő előtt: #9 Szabadság kiírása a nászút idejére

Minden apróságra gondolni kell az esküvőd szervezése során, így arra is, hogy időben jelezd a munkahelyeden, mikor leszel szabadságon!

Nagy szerencséd van, ha vállalkozó vagy és magad osztod be az idődet. De ebben az esetben se feledkezz meg arról, hogy értesítsd az ügyfeleidet mikor nem leszel elérhető. Ha rendszeresen írsz blogot vagy bejegyzéseket a Facebook oldaladon, ezekkel előre is készülhetsz és beütemezheted őket időzítve, hogy amíg Te az újdonsült férjeddel pihensz, az internet dolgozzon helyetted!

Munkavállalóként a főnökeiddel kell egyeztetned és nem árt, ha a közvetlen munkatársaidnak is szólsz. Ebben az esetben is kérdezd meg, hogy mi az, amit előre el tudsz készíteni, hiszen biztos nem szeretnéd, hogy a hiányod miatt az itthon maradó kollégák túlórázzanak.

Elakadtál az esküvőszervezésben? Nem vagy elkésve semmivel, hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon és tökéletes esküvőt varázsolunk Neked akár pár hét leforgása alatt!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!