Blog

3 hónappal az esküvő előtt: #5 Jegyesfotózás

3 hónappal az esküvő előtt: #5 Jegyesfotózás

Sokszor felmerül kérdésként a menyasszonyaink részéről, hogy ha az esküvő napján úgyis készül róluk sok-sok fotó, mégis mi értelme a jegyesfotózásnak? Nos, a válasz egyszerűbb, mint gondolnád!

A jegyesfotózás célja az, hogy a fotós megismerjen Téged és a vőlegényedet, megtudja, melyik az előnyös profilotok és ne az esküvő napján próbálgassa a beállításokat. Nem mellesleg, lesz egy nagyszerű fotósorozatod a vőlegényeddel, amikor a stressznek és rohanásnak nyoma sincs rajtatok!

Mi kell egy jó jegyesfotózáshoz?

  • 2-3 óra egy napsütéses délután,
  • egy hangulatos helyszín, ami Rátok jellemző (ez lehet kül- és beltér egyaránt, igyekezzetek olyat választani, ami kapcsolódik hozzátok, a megismerkedésetekhez),
  • csinos, kényelmes ruha, harmóniában egymással (feliratos, reklám pólót inkább ne viseljetek, törekedjetek arra, hogy ruházatotok színe összhangban álljon egymással),
  • kedves, vicces kiegészítők (vihettek magatokkal lufit, buborékfújót, kerékpárt, házikedvencet – valami olyat, ami a közös életeteket, hobbitokat tükrözi vissza).

Hiányzik még a fotós az esküvődről? Ne aggódj, mi ezen is segítünk! Csak hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon és megtaláljuk a legjobb megoldást!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!