Blog

3 hónappal az esküvő előtt: #4 Welcome drink, koktélok kiválasztása

3 hónappal az esküvő előtt: #4 Welcome drink, koktélok kiválasztása

Ragyogó napsütés, színes italok, koktél napernyők a poharakban – ha tengerpartot nem is, de medence parti hangulatot könnyen teremthetsz az esküvőd elején a tikkasztó melegben koktélokkal.

A vendégeid nagyra fogják értékelni, ha a vacsora előtt, megérkezésükkor kapnak alkoholos vagy alkoholmentes frissítőt. Még inkább emelheted az alkalom fényét, ha egyedi, külön az esküvőtökre készített itallal, koktéllal várják a felszolgálók a násznépet.

Ha nehéz a választás, rendezz a barátnőiddel csajos estét és otthon keverjetek ki italokat. A legnagyobb sikert arató koktél lehet majd az esküvőtök sztárja.

Elakadtál a szervezésben, nem tudod, mikor legyen a welcome drink? Írj nekünk az info@eventwladek.hu e-mailcímre és segítünk megírni a forgatókönyved!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!