Blog

3 hónappal az esküvő előtt: #2 Köszönőajándékok megrendelése, elkészítése

3 hónappal az esküvő előtt: #2 Köszönőajándékok megrendelése, elkészítése

Apró csomagocskák az ízlésesen megterített asztalon. De mi legyen a tüllzacskóban? Sok menyasszonyunk megakad ennél a kérdésnél, de mi ebben is tudunk segíteni!

Először is azt döntsd el, hogy magad szeretnéd elkészíteni az ajándékokat, így pénzt spórolva még személyesebbé teheted a meglepetést, vagy inkább az idődet spórolod meg és készen megvásárolod. Én mindkét megoldást jónak tartom, a lényeg, hogy szívből jöjjön az ajándék!

Mit tehetsz a csomagba?

  • valami finomságot, cukrozott mandulát, kézzel készült csokoládét, mézeskalácsot, süteményt, mézet, lekvárt, pálinkát. Ezek nagy részén a vendégek nevét is könnyű feltüntetni, így akár ültetőként is funkcionálhatnak.
  • valami szép emléket, hűtőmágnest, szappant, gyertyát, mely használata során kellemes pillanatokat idézhet fel vendégetek.
  • valami hasznosat, szalvétagyűrűt, poharat. Így évek múltán is a vendégeitek eszébe fog jutni az esküvőtök napja és örömmel fogják használni a Tőletek kapott kis meglepetést.

Nem tudod, hogy hol találod meg az ideális ajándékot? Írj nekünk és segítünk megtalálni! Az info@eventwladek.hu e-mailcímen készséggel állunk rendelkezésedre!

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!