Blog

2 hónappal az esküvő előtt: #6 Forgatókönyv egyeztetése a szolgáltatókkal

2 hónappal az esküvő előtt: #6 Forgatókönyv egyeztetése a szolgáltatókkal

Mindent megszerveztél, de a Nagy Napon mégsem alakult minden úgy, mint eltervezted? Egyeztettél a fotóssal, videóssal és a többiekkel, hogy az esküvődön mikor, mit szeretnél?

Ha nem, akkor sajnos nagy hibát követtél el. A szolgáltatóknak van egy saját forgatókönyvük, abban az esetben, ha Te nem beszélsz velük a saját terveidről és így könnyen előfordulhat, hogy nem akkor történik valami, amikor Te szeretted volna.

Az esküvőd megelőzően ezért készíts egy menetrendet, ami alapján Te képzeled az esküvődet. Ezt küldd el mindenkinek és tisztázzátok az esetleges félreértéseket. Beszéld meg előre a fodrásszal és a sminkessel, hogy mennyi idő alatt készülsz el, nehogy Te csak egy órát számolj rá és ő több időt igényel. Egyeztess a helyszínnel, mikor mehet a dekoratőr és a DJ települni, hiszen nem szeretnéd, hogy a késői kezdés miatt a vendégek még csak egy félig kész terembe érkezzenek meg.

A forgatókönyv megírásában nagy segítségedre lehet az esküvőszervezős vagy a ceremóniamester, úgyhogy bátran beszéld meg velük a részleteket!

Elakadtál a szervezésben? Ne ess kétségbe, mi segítünk, csak hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!