Blog

2 hónappal az esküvő előtt: #5 Ültetési rend elkészítése

2 hónappal az esküvő előtt: #5 Ültetési rend elkészítése

Sokszor hallottam már azt, hogy a menyasszony és a vőlegény az ültetési rend elkészítésekor konfliktusba keveredett. Ha időben állsz neki és higgadtan gondolod végig a lehetőségeiteket, akkor elkerülheted a vitákat.

A helyszín adottságaitól függően gondolkodhatsz 8-12 fős körasztalokban, táblaasztalokban, fésűs vagy U-alakú ültetésben. Már a főasztalnál több lehetőséged van, hiszen ülhetsz csak Te és a vőlegényed egy asztalnál, de a hagyományos felállás: az ifjú pár, a szülők és a tanúk.

A tervezésnél gondold végig, kik azokat semmiféleképpen sem ültethetsz külön vagy éppen össze. Megkülönböztethetsz asztalokat úgy is, hogy családtagok, távoli rokonok, közeli barátok, munkatársak, vagy idősebb és fiatalabb vendégek.

Miután elkészültél az ültetési renddel, ne felejtsd el időnként elővenni és aktualizálni, hiszen könnyen előfordulhat, hogy 1-2 meghívott még az esküvő előtti utolsó hetekben lemondja, egy váratlan esemény miatt.

Elakadtál a szervezésben? Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon és megoldjuk a problémádat!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!