Blog

2 hónappal az esküvő előtt: #4 Próbavacsora megtartása

2 hónappal az esküvő előtt: #4 Próbavacsora megtartása

A próbavacsora már itthon is egy jól alkalmazott szokás, nemcsak az amerikai filmekben látható, javaslom is, hogy Te is próbáld ki! Hogy mire kell számítananod a próbavacsora során? Lássuk az alapvető tételeket:

A próbavacsora általában az esküvő helyszínén tartandó Ettől az esetben térhetnek el, ha a helyszín speciális, például egy múzeum, ahol nem tudnak a próbavacsorának helyet biztosítani, csak az esküvő idejére állnak rendelkezésre.

Gyakran a végső dekorációs egyeztetés, a terítés egyeztetése is ilyenkor zajlik, azaz megtekintheted, hogy fog kinézni az esküvői asztal, az asztal dekor. Ilyenkor véglegesítheted (ha van) a székszoknya fajtáját, színét, az asztalterítő és szalvéta színét, az asztaldísz elrendezését, formáját.

Javaslom, hogy mindig lépj egyet hátra és úgy nézd az asztalt és az összhatást. És természetesen fogadd meg a dekoros tanácsát, hiszen nemhiába ez a szakmája!

A próbavacsora során pedig végigkóstolhatjátok az általatok választott menüt, az esetleges kóstolófalatokat és az éjféli büfét nem szokás. Valószínűleg már nem is férne belétek, és nem baj, ha van nektek is valami meglepetés!

Tehát a vacsorán megkóstolhatjátok a hideg-meleg előételt, levest, főételt és desszertet. Az ételek mennyisége, tálalása már a végleges formát tükrözi, így ezekre is figyeljetek oda! Nyugodtan lehet még kérni, hogy az ételek mennyiségén, állagán, ízesítésén változtassanak, hiszen erről szól ez a vacsora.

Egy jól eltalált esküvői vacsora maradandó nyomot hagy a vendégekben, hiszen mégiscsak ez az, amiért eljöttek és Ti is ezzel tudjátok legkönnyebben megköszönni a részvételt. Ne válasszatok sültestálat hagymáskrumplival egy csupa fiatalból álló, trendkövető társaságnak, de a hagyományosabb ízeket kedvelő barátaitokat se bombázzátok libamájmousse-szal tokaji aszú esszenciával.

Nem tudod, hol legyen az esküvőd? Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon és segítünk megtalálni a tökéletes helyszínt!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!