Blog

12 hónappal az esküvő előtt: #8 Jegyajándék lista elkészítése

12 hónappal az esküvő előtt: #8 Jegyajándék lista elkészítése

Eljegyzésre ajándékot adni Magyarországon nem olyan elterjedt szokás, de fontosnak tartottam a listára tenni, hátha Te olyan szerencsés vagy, hogy szükséged lesz rá! 

A jegyajándék vagy nászajándék lista megírását sok menyasszony feleslegesnek tartja, mivel általában már megvan a közös házastárs, már minden megvan, de mi Nők azért mindig találunk valamit, ami KELL! 🙂

Nézz körbe a lakberendezési boltokba és az interneten, számtalan olyan apróságot fogsz találni, ami hasznosnak vagy csak szépnek tűnik és szívesen használnád az otthonotokban.

Személyes kedvencem a monogrammal díszített ágynemű, törölköző, konyharuha. Ezek nemcsak, hogy szimbolizálják összetartozásotokat, hanem a mindennapokban is emlékeztetnek az egymás iránt érzett szerelmetekre.

Ötleteket arra, hogy mit kérjetek eljegyzésre Facebook oldalunkon is találtok: https://www.facebook.com/wladekcreative

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!