Blog

12 hónappal az esküvő előtt: #1 Az eljegyzés bejelentése

12 hónappal az esküvő előtt: #1 Az eljegyzés bejelentése

Hurrá, a kedvesed megkérte a kezedet? Ezt az örömteli hírt úgy érzed, hogy muszáj mindenkivel rögtön megosztanod, de előtte itt van pár apróság, amit nem árt szem előtt tartanod:

Elsőként a szüleiddel illik közölnötök a hírt, legfőképpen akkor, ha majd ők állják az esküvői költségeit (bár a jelenlegi gazdasági helyzetben ez egyre ritkább). Ha a vőlegényed hagyománytisztelő, akkor a szüleid már tudnak erről az örömteli eseményről, hiszen kedvesed az édesapádtól kérte ki a kezedet, de ettől függetlenül mindenképpen tudasd velük, hogy megtörtént a lánykérés. Ezek után értesítsétek a vőlegényed szüleit, majd csak őket követően a többi családtagot és a közeli barátokat.

Manapság sokan a Facebook állapotuk megváltoztatásával közlik az örömhírt, de Te ne kövesd el ezt a hibát, hogy a családtagok innen értesüljenek az eljegyzésedről. Személyesen, esetleg telefonon (persze csak, ha leküzdhetetlen távolságról van szó) oszd meg az örömödet a számodra fontos személyekkel. Persze, ha már mindenki tudja, hogy hamarosan férjhez mész, mehet a poszt a közösségi oldalakra és fogadd örömmel a sok-sok gratulációt!

Az eljegyzésetek hírét kreatívan is megoszthatjátok a távoli ismerősökkel, erre példákat a Facebook oldalunkon találtok: https://www.facebook.com/wladekcreative

Kíváncsi vagy a többi lépésre? Iratkozz fel hírlevelünkre és garantáltan megkapod minden bejegyzésünket, ráadásul ingyen letöltheted Esküvőszervező Segédletünket is!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!