Blog

11 hónappal az esküvő előtt: #4 Esküvő pontos időpontjának kitűzése

11 hónappal az esküvő előtt: #4 Esküvő pontos időpontjának kitűzése

Ha elújságolod valakinek, hogy a szerelmed megkérte a kezedet, az első reakció mindig ez: “Gratulálok, és mikor lesz az esküvő?”

Az esküvőd időpontját sok minden befolyásolhatja, hiszen:

-nem biztos, hogy szeretnéd, hogy egy napra essen a születésnapoddal, rokonaid születésnapjával, házassági évfordulójával,

-vagy épp ellenkezőleg, azt szeretnéd, hogy egy napra essen egy családi ünneppel, esetleg éppen magával a karácsonnyal,

-figyelembe kell venned a munkahelyi elfoglaltságaidat, annak lehetőségét, hogy mikor mehetsz szabadságra,

-egyéb kötelezettségeid, közeli rokonaid elfoglaltságát se felejtsd el, pl. vizsgaidőszak,

-a legfontosabbat, gyermekkori álmaidat se hagyd ki a számításból, ha mindig tengerparti esküvőről álmodtál, ne szezonon kívül utazzatok a Nagy Napra,

-végül: a választott szolgáltatók szabad időpontjai is meghatározóak lehetnek, természetesen, ha tudsz helyette mást hívni az esküvőre az megoldás, de ha évek óta vágysz egy bizonyos helyszínre és az pont a kiválasztott dátumra foglalt, köthetsz kompromisszumot!

Ma már egyre sűrűbb a pénteki, vagy hosszú hétvége esetén bármilyen hétköznapi esküvő, hiszen ez sok esetben azt eredményezi, hogy a vendégek többet pihenhetnek a lagzi után, ráadásul sok szolgáltató nem szombati menyegző esetén kedvezményeket ad!

Kérdésed van az esküvőd szervezésével kapcsolatban? Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!