Blog

11 hónappal az esküvő előtt: #3 Menyasszonyi ruha ötletek gyűjtése

11 hónappal az esküvő előtt: #3 Menyasszonyi ruha ötletek gyűjtése

Lehet, már kislánykorod óta arról álmodtál, hogy fehér ruhában vonulsz az oltárhoz, de most mégis zavarba ejthet a ruhaszalonok kínálata. Épp ezért még mielőtt nyakadba vennéd a körutat, gondold végig, hogy pontosan mit szeretnél!

Nézegess esküvői magazinokat, böngéssz a neten és jelöld be azokat a ruhákat, amik tetszenek Neked! Azt is vedd figyelembe, hogy hétköznapokon milyen ruhákat hordasz. Szereted a pánt nélküli vagy a félvállas darabokat? Imádod a miniszoknyát? A későbbiek folyamán biztosan ki fogod tudni választani azt, ami a Te Ruhád lesz!

Nyiss egy mappát a számítógépeden vagy a Pinteresten és mentsd el az összes Neked tetsző ruhát, így amikor már valóban választanod kell a ruhák közül, mint egy katalógust, úgy tudod megmutatni a korábban gyűjtött képeket.

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!