Blog

11 hónappal az esküvő előtt: #1 Esküvőszervező felkérése

11 hónappal az esküvő előtt: #1 Esküvőszervező felkérése

Képzeld el, hogy a Nagy Nap szervezésének folyamán mindig van melletted valaki, aki segít eligazodni a szokások útvesztőjében, aki megtalálja Neked az elképzeléseidhez és a költségvetésedhez illő szolgáltatókat, aki jelen van az esküvőd napján és arról gondoskodik, hogy Te felhőtlenül ünnepelj a vendégeiddel!

Ezek vagyunk mi, Borival, az esküvőszervezők. Kislánykorunk óta figyelemmel követjük az esküvői trendek változását, folyamatosan kutatjuk a legjobb szolgáltatókat országszerte és nagy szeretettel foglalkozunk minden menyasszonnyal.

11 hónappal az esküvőd előtt már elkészült a költségvetésed és összegyűjtöttél annyi ötletet a szertartásra és a vacsorára vonatkozóan, hogy mi az alapján kidolgozzunk Neked egy helyszíneket, ceremóniamestereket, zenekarokat, DJ-ket, stb. tartalmazó ajánlatot. Innentől kezdve indulhatunk el együtt az úton és valósíthatjuk meg az álmodat, amiről azóta ábrándoztál, hogy megismerted az Igazit!

Hívj minket bizalommal a 0670/454-1600 telefonszámon, az első találkozó nem jelent számodra kötelezettséget, de egy álomba illő esküvő első lépése lehet!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!