Blog

10 hónap az esküvőig: #5 A vendégek részére szállás keresése

10 hónap az esküvőig: #5 A vendégek részére szállás keresése

Ritka az olyan esküvő, ahol a násznép összes tagja az esküvő helyszínével egy városban lakik. Sok barát külföldön dolgozik, nagymama 100-150 kilométernyire él, így nemcsak a vacsorájuk, hanem a szállásuk színterét is meg kell találni.

Érdemes időben cselekedned és az esküvői vacsorához közel különböző szálláshelyeket keresned. Ráadásul, ha tárgyalsz a szálloda vezetésével, akár még kedvezményt is kaphatsz a szállásdíjból, hiszen sokan egyszerre fognak bejelentkezni általatok.

Ha nem Ti álljátok a szállást, akkor több variációt is kutass fel, hogy mindenki a pénztárcájához illő szálláshelyet választhassa ki. A szállodába bekészíthetsz kis ajándékcsomagokat, melyek a vendégek kényelmét fokozzák, ezekre ötleteket a Facebook oldalunkon találsz: https://www.facebook.com/wladekcreative

Ha elakadtál a helyszín keresésben, fordulj hozzánk bizalommal, írj nekünk az info@eventwladek.hu e-mailcímre!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!