Blog

10 hónap az esküvőig: #2 A szertartás és vacsora helyszínének lefoglalása

10 hónap az esküvőig: #2 A szertartás és vacsora helyszínének lefoglalása

Miután végignézted az összes helyszín ajánlatát és személyesen is meglátogattad a Neked tetszőket, eljött az ideje, hogy kiválaszd házasságkötésed tökéletes színterét!

Azonban mielőtt meghoznád a végső döntést, gondold végig, hogy mindent mérlegeltél-e:

-a helyszín megfelelő méretű, se nem túl nagy, se nem túl kicsi a vendéglétszámhoz képest,

-az ajánlat mindent részletesen tartalmaz, nehogy a foglaló után derüljenek ki extra rejtett költségek, mint pl. szervízdíj,

-a költségvetésedbe bele fog férni a helyszín és a menüajánlat,

-kültéri szertartás esetén van B opció eső esetére,

-minden vendég számára könnyen megközelíthető a helyszín és a mosdók, (gondoltál az idősekre és a mozgássérültekre is, ugye?).

Ha ezekre mindegyik válaszod igen, akkor megtaláltad a tökéletes helyszínt, lehet foglalózni. Ne felejts el minden szerződésből egy példányt magadnál tartani, hogy az esetleges félreértéseket elkerüld.

Segítségre szorulsz a választásban? Fordulj hozzánk, mi megtaláljuk a személyiségedhez és pénztárcádhoz tökéletesen illő helyszínt! Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!