Blog

1 hónappal az esküvő előtt: #7 Esküvői cipők bejáratása

1 hónappal az esküvő előtt: #7 Esküvői cipők bejáratása

Hány, de hány menyasszonytól hallottam már, hogy az esküvő éjszakáján majdnem sírt a fájdalomtól, annyira feltörte a lábát a cipő!

De a Te lábadat megkímélheted ettől a kíntól, ha jóval az esküvő előtt felkészülsz a hosszú napra. Rendszeresen vedd fel otthon a menyasszonyi és a menyecskecipődet, sétálj, táncolj benne. Legegyszerűbb módja, ha mosogatás vagy vasalás közben viseled, alkalmanként fél-egy órát, csak arra figyelj, hogy ne piszkold össze.

A táncpróbákra is mehetsz a cipődben, így azt is meglátod, hogy mennyire csúszik a talpa. Egy kis sebtapasz megoldhatja ezt a problémádat!

Ne feledkezz meg a leendő férjed cipőjéről, neki is okozhat kellemetlen perceket új cipője, így őt is nyugodtan buzdítsd az otthoni “bejáratásra”!

Elakadtál a szervezésben? Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon és segítünk!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!