Blog

1 hónappal az esküvő előtt: #2 Zeneszámok egyeztetése a zenekarral, DJ-vel

1 hónappal az esküvő előtt: #2 Zeneszámok egyeztetése a zenekarral, DJ-vel

Sokszor hallom azt menyasszonyoktól, hogy milyen zenét nem akarnak az esküvőjükre, de Te azt tudod, hogy mit akarsz?

Manapság már nem az a helyzet van, ami régen volt, hogy arra a zenére táncoltok az esküvőn, amit ismer a zenekar vagy DJ, hanem arra, amit Ti kértek! Ehhez persze az kell, hogy leírd, mik a kedvenc számaitok.

De nem kell megijedned, nem arról van szó, hogy Neked kell összeírnod 5-6 órányi zeneszámot! Elég annyi is, ha a zenei stílust határozod meg, vagy 1-2 nagy kedvencet leírsz és a DJ vagy zenekar ahhoz hasonló számokat fog játszani egész este.

Ne feledkezz meg arról, hogy azokat a számokat vagy zenestílusokat is jelöld meg, amiket semmiféleképpen sem szeretnél hallani aznap este.

Az esküvőd fontos pillanataira is választhatsz számokat, ha szeretnél, ezek:

  • bevonulás ifjú házasként a vacsora színhelyére,
  • nyitótánc,
  • tánc a szülőkkel,
  • tortavágás,
  • bevonulás új asszonyként és új emberként (bevonulás menyecskeruhában),
  • menyecsketánc.

Ha nincs ötleted ezekre, természetesen hagyatkozhatsz a DJ-re vagy zenekarra, hiszen ők valószínűleg már nagyon sok esküvőn részt vettek és tudják, mik azok a számok, amik tökéletes keretbe foglalják az eseményeket.

Nincs még meg a zenekar vagy a DJ az esküvődre? Ne aggódj, mi megtaláljuk a megoldást, csak hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!