Blog

1 hónappal az esküvő előtt: #10 Vőlegény részére időpont foglalás fodrásznál

1 hónappal az esküvő előtt: #10 Vőlegény részére időpont foglalás fodrásznál

Gyönyörű menyasszony – fess vőlegény, de nem minden a ruha, a kedvesed frizurájára is fordíts gondot!

Ahhoz, hogy mindketten ragyogó formában legyetek, a vőlegényednek is készülnie kell a Nagy Napra. No, nem várja el senki tőle, hogy órákat töltsön a kozmetikában, de a frizurája kiválasztására szánhat a szokásosnál több időt!

Ha új fazont szeretne vágatni az esküvőre, akkor előtte kicsit hagyhatja megnőni a haját, hiszen egy hosszabb hajból könnyebb formát vágni, mint rövidből. Inspirálódhat sztárok hajviseleteiből is, ma talán az egyik legtrendibb, ha David Beckham vagy Christiano Ronaldo frizurájából merít ötletet.

Ha a frizura beállítását nem szeretné önmaga elvégezni, akkor akár a készülődés ideje alatt az ő haját is elkészítheti a fodrász, nemcsak Te érdemled meg, hogy az esküvőtök napján profik gondoskodjanak rólad.

Elakadtál a szervezésben? Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon és segítünk!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!