Blog

1 héttel az esküvő előtt: #5 Manikűr, pedikűr

1 héttel az esküvő előtt: #5 Manikűr, pedikűr

Az esküvőd hetén próbálj meg minél többet pihenni, kikapcsolódni, hogy a Nagy Napon frissen, üdén és mosolygósan jelenhess meg! Erre remek alkalom, ha elmész egy szalonba manikűröztetni és pedikűröztetni, ráadásul a vőlegényedet is magaddal viheted!

Mivel mindenki a kezetekre, azaz a gyűrűtökre lesz kíváncsi, nem árt, ha mindketten gondoskodtak az ápolt kézfejről és körmökről. A lábaitoknak is jól esik egy kis kényeztetés és a cipő is kevésbé fog nyomni, ha rövidre vágott körmökkel viselitek őket.

Azt szoktam javasolni a menyasszonyainknak, hogy két időpontot egyeztessenek maguknak;

  • egyet a hét elejére, amikor a manikűr és pedikűr megtörténik, így ha bőrkeményedést távolít el a pedikűrös, lesz ideje “felkészülni” a lábnak a bevetésre,
  • egyet pedig az esküvőt megelőző napra, amikor a lakkozás, műkörömépítés történik, azaz az esküvői köröm díszítése zajlik. Így elkerülheted azt, hogy megsérüljön a körmöd és az utolsó pillanatban kelljen javításra szorulnod.

Szeretnéd, ha valaki az esküvőd szervezése során mindenben melletted állna és támogatna? Akkor hívj engem a 0670/454-1600 telefonszámon és leveszem a válladról a szervezés terhét!

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!