Blog

1 héttel az esküvő előtt: #4 Templomi főpróba megtartása

1 héttel az esküvő előtt: #4 Templomi főpróba megtartása

Ez a bejegyzés nem csak akkor vonatkozik Rád, ha templomban esküszöl, hiszen érdemes az anyakönyvvezetővel, szertartásvezetővel is megbeszélni a pontos menetrendet, ki hova áll, stb.

A templomi szertartások szigorú menetrend, liturgia szerint épülnek fel. Épp ezért a pap, illetve lelkész egy főpróba során, amikor Te, a vőlegényed és a tanúitok vagytok jelen, részletesen elmagyarázza mikor hol kell állnotok, mit kell tennetek. Még a be- és kivonulás sorrendjét is meg tudjátok beszélni.

Ilyenkor érdemes tisztáznotok azt is, hogy a videós és fotós meddig léphet be az oltártérbe, felvételeket készíteni. Gyakran előfordul, hogy a tiszteletes csak egy bizonyos határig engedi be a csapatot, hogy ne zavarják a szertartás menetét.

Elakadtál a szervezésben? Hívj minket a 0670/454-1600 telefonszámon és segítünk!

 

 

 

 

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!