Blog

1 héttel az esküvő előtt: #2 Végleges létszám leadása

1 héttel az esküvő előtt: #2 Végleges létszám leadása

Egy héttel az esküvő előtt ideje leadni a végleges létszámot a vacsora helyszínén!

Nagyon fontos feladat ez, hiszen ez alapján történik meg később az elszámolás, sok pénz múlik rajta! Korábban, amikor leszerződtél a helyszínnel, megadtál egy hozzávetőleges létszámot, de ezt pontosítani kell.

A helyszín nagyjából egy héttel az esküvő előtt rendeli meg a szükséges alapanyagokat a vacsorához. Így nekik pontosan tudniuk kell, hány főre számítsanak. Ha leadtad a végleges létszámot, utána sajnos módosításra már nem lesz lehetőséged.

Ne felejtsd el azt is megmondani, hány gyermek lesz jelen, hiszen egy bizonyos életkor alatt ingyenes a fogyasztás, illetve általában 12-15 éveseknek fél áron számítják a vacsorát fel. A vacsoraasztalnál minden gyermeknek megterítenek, hiszen a babakocsinak, vagy etetőszéknek is jelzik a helyét, még akkor is, ha a kisgyerek egyáltalán nem fogyaszt semmit az este folyamán.

Elakadtál a szervezésben? Hívj nyugodtan a 0670/454-1600 telefonszámon és segítek!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!