Blog

1 héttel az esküvő előtt: #1 Ruhák elhozása a szalonból

1 héttel az esküvő előtt: #1 Ruhák elhozása a szalonból

Elérkeztél az utolsó héthez, már csak pár tennivalód akad, köztük a ruhák hazaszállítása is.

Ha szalonból bérled a ruhádat általában az esküvőt megelőző két napban tudsz érte menni. Ekkor még egyszer felpróbálhatod, hogy meglásd, sikerült beállítani a megfelelő méretet. Mindenféleképpen a cipődben menj próbálni, nehogy a sarokmagasság miatt legyen hosszal a problémád.

A varrónő akár már korábban is befejezheti a ruhádat, de ne ess kétségbe, ha az utolsó hétre teszi a végső próbát és a ruha átadását. Sok menyasszony küzd azzal, hogy az esküvőt megelőző hetekben az izgatottságtól fogy vagy épp ellenkezőleg, hízik. Így, ha a varrónő biztosra akar menni, pár nappal az esküvő előtt még egyszer ellenőrzi, hogy megfelelő-e a méret.

A feladatod megszervezni, hogy mikor és ki segít Neked elhozni a ruháidat a szalonból és ellenőrizni, hogy minden megbeszélt kiegészítőt megvan (fátyol, kesztyű, stb.).

Elakadtál a szervezésben? Hívj engem a 0670/454-1600 telefonszámon és segítek!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!